Presentationsteknik

Kropp, knopp och nerver

Det påstås att tala inför grupp och att presentera är något av det värsta många människor vet. Det kan kännas nervöst, svettigt och du kan drabbas av muntorrhet och rädsla för att få tunghäfta. Känns det så här?

Grattis! Det är helt normalt att bli nervös och känna anspänning när du ska tala inför en grupp. Men det finns tekniker och metoder för hur du kan vända din anspänning till kraftfull energi och kunna genomföra helt briljanta presentationer.

Att presentera på arbetsmöte, för din kund, för din chef eller i ett större sammanhang kan vara det värsta som finns, men det kan också vara det bästa som händer dig! Du får möjlighet att synas, komma till tals och bli lyssnad på.

Vi hjälper dig med tekniken bakom presentationen och vänder det som du upplever som negativt  till något positivt och lustfyllt.

PIK är unika i sitt arbete med presentationsteknik, då vi arbetar med helheten av en presentation för att du ska uppnå bästa resultat. Vi arbetar med andningsteknik, tal- och röstvård och scenframställning. Tillsammans skapar dessa delar en stabil plattform för din presentation.

 

Du kan även kontakta oss genom att ringa 0706-260927, mejla till info@pik.nu eller använd kontaktformuläret.

Logo10

Vi erbjuder föreläsningar och workshops som är specialanpassade för er specifika verksamhet.