Ledighet – tid för reflektion och rekreation

Påsk – fyra dagar, då våren brukar vara på väg (dock lite dåligt med det just i år, men den kommer, den kommer). Påsk som är den längsta sammanhängande helgen vi har i detta avlånga land. Påsk – en helg, som inte för så många decennier sedan gick så oändligt låååångsaaamt, inga öppna affärer, muséer, restauranger eller andra aktiviteter.

En del utav oss har förmånen att få vara lediga. Andra arbetar hela eller delar av helgen. För de flesta utav oss går arbetstempot ner, och ledighet oavsett när den infinner sig, ger tid för både reflektion och rekreation. I en avslappnad hjärna föds ofta nya tankar och idéer. Tankar och idéer som du kanske vill pröva och se om de fungerar.

Min tanke är nygammal, har funnits länge, men aldrig fått vingar, mest på grund utav tidsbrist och allt annat som tränger sig på i vardagen.
Varför inte blogga? Ja, men det finns ju så många bloggar som täcker in så många ämnesområden alla redan, säger du. Inte en till!

Jo, precis så! En till.
En till – där jag kommer att skriva om hur du blir ditt allra bästa autentiska jag. Hur du kan nå ut med just din information i det enorma informationsflöde som finns. Hur du genom det kan skaffa dig nya och fler kunder, få investerare till ditt projekt, produkt och tjänst. Hur du kan presentera dig själv, din produkt och tjänst på bästa sätt inför din arbetsgrupp, ledningsgrupp eller i något större sammanhang, som till exempel på en mässa. Hur du kan utveckla din verksamhet med hjälp utav presentationsteknik och pitch.

Vill du starta redan nu i väntan på nästa blogginlägg och vässa dig i presentationsteknik, lyssna då på Nätverkspodden avsnitt 105, släpps på tisdag 3:e april. Där samtalar jag med Marie Hagberg och ger jag tips och råd om hur du kan gå tillväga för att sticka ut och bli ihågkommen.

Välkommen till min blogg, jag ser fram emot att få träffa dig!

Fortsatt trevlig helg och ta vara på din ledighet.
Carina Ridenius PIK Presentationsteknik