Klassikt och modernt

Visst önskar vi alla att utvecklas på det ena eller andra sättet. Vi vill se framåt, det är nytt år och nya möjligheter, som man brukar säga.

Utveckling i livet går oftast hand i hand med utvecklingen som människa och det i sin tur ger förutsättningar för att utvecklas i sitt arbete, sin hobby eller kanske ta chansen att byta både arbete och hobbys. Skaffa nya, helt enkelt.

Min egen utveckling är just nu enormt stor på flera plan. Det är som att rensa en garderob, ta ut det gamla och in med det nya. Inte för många nya plagg, utan det ska vara “less is more”. Det ska gärna vara modernt, lite vintage, köpt på second hand men fräscht och klassiskt. I garderoben sparar jag det bästa. Mina vintageplagg går ihop med det nya moderna. Precis så här ser jag på min verksamhet. Jag jämför den med en garderob där min kunskap och kompetens bygger på både gammalt och nytt.

Nu ska jag låta mina kunder få möjlighet att arbeta med VR-kamera där de får möjlighet att öva i skarpt läge framför en publik i ett större rum eller större sal. Det är få utav oss som verkligen får pröva att stå på en stor scen med en publik framför sig och ha kontroll på tekniken, men nu är det möjligt. Det får mina kunder från och med nu.

Det här är för mig att låta erfarenhet, kompetens och kunskap möta den nya tidens teknik och utvecklas med den. Jag behåller det klassiska i garderoben och adderar något nytt. Titta gärna in på min omarbetade webbsida (min garderob) och se vad du kan hitta för plagg, något nytt eller kanske något klassiskt. https://www.pik.nu/expertomraden/pitch-och-presentation/