Videopitch med Greenscreen

Du har en önskan om att få göra en professionell film med tydligt budskap både i text och bild. Du behöver en film för din webbsida, för dina kundmöten, att lägga ut som marknadsföring på sociala medier eller att ha vid din säljpresentation.

Du vill ha en snygg bakgrund, din logotype ska vara med, du tycker det skulle vara bra om filmen var textad och du skulle tycka det var pricken över i att få intro- och outro musik till. Du har en önskan, men inte riktigt tiden att organisera allt.

Då kan PIK hjälpa dig genom vårt unika samarbete med proffex.se, som skapar film och videos mot greenscreenteknik. Här får du helheten. 

Vi hjälper dig att få till en träffande och attraktiv pitch, vi guidar dig genom filminspelningen så att du blir ditt allra bästa jag framför kameran.

Du får hjälp med att välja bakgrund, din film blir textad, din logotype finns självklart med och du får intro- och outromusik. Din film redigeras och skickas till dig via mejl inom 6-8 arbetsdagar. Du får en unik film som inte liknar någon annans.

Videopitch med greenscreen är ett enkelt och snabbt sätt för dig att ta fram ditt professionella jag, din kompetens och din verksamhet.