Kommunikationsmetodik

Utveckla ditt kroppsspråk för bättre kommunikation!

Du presenterar i många olika sammanhang eller vid enstaka tillfällen. Det kan handla om allt ifrån en presentation för din arbetsgrupp, för din chef eller i större sammanhang vid konferenser eller för ditt företag.

Din önskan är att du har rätt framtoning vid rätt tillfälle. Ibland ska du vara informativ och saklig och ibland ha glimten i ögat och ha humor. Du har en önskan om att nå ut med ditt budskap och att publiken ska känna sig trygg med dig och din professionalitet. Du vill ha ordning på både kroppen och din nervositet. Du vill känna glädje i det du ska göra, äga scenen och stunden du är i. Oavsett i vilket sammanhang du befinner dig, så ska du som presentatör uttrycka energi, positivitet och engagemang.

Scenisk framställning hjälper dig med att få kroppskännedom, ger dig verktyg för att hitta din personliga uttrycksförmåga och ökar din kommunikation med din publik.


Du får arbeta med:

  • kroppsuttryck
  • ögonkontakt
  • gester och mimik
  • timing
  • inta och äga scenen

 

Carina Ridenius, leder utbildningarna. Hon är utbildad sångerska med pedagogik och sångmetodik, talets akustik och perception samt röstens anatomi och fysiologi. Du får arbeta med scenisk minnesteknik som hjälper dig och gör det möjligt att komma ihåg hela eller delar av din presentation utantill. Du blir fri i ditt sätt att presentera och du blir ditt allra bästa autentiska jag. Scenisk framställning gör att du når ut med ditt budskap!

Du kan även kontakta oss genom att ringa 0706-260927, mejla till info@pik.nu eller använd kontaktformuläret.

Logo10

Vi erbjuder föreläsningar och workshops som är specialanpassade för er specifika verksamhet.