Hur gör du inför 2019?

Hösten har gått i en väldig fart. Du har kanske varit på många presentationer, dragningar och seminarier. Ibland fångas du av budskapet, men ibland tycker du innerst inne att det är så tråååkigt. När du lämnar rummet så glömmer du snabbt vad som sagts. Du kanske har bläddrat i telefonen, försökt att “jobba undan” dina mejl under presentationens gång, så du har inte varit riktigt närvarande.

Nu landar vi snart in i jul och nyårsfirande och kanske har du lite ledigt och tid för reflektion. Inför 2019 fundera över några saker om du är den person som nästa gång ska vara den som ska presentera;

Hur är det med din egen presentation?
När du är åhöraren vad tycker du då egentligen om det du lyssnat till? Hur skulle du själv vilja kunna presentera? Vill du se din egen publik bläddra i telefon, dator eller kanske till och med somna?
Hur kan du försöka att förändra dina presentationer och dragningar under 2019?
Vill du inte ge en tydlig, informativ och intressant presentation, ha roligt och älska stunden du är?

Ta dig tid att reflektera. Lycka till!

Önskar dig en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt 2019!