Uppe i molnet

Ibland behöver vi gripa stunden och ta den möjlighet vi får. Vi behöver då också vara ganska så förberedda eller åtminstone låtsas som om vi vore det.

Tänk att du befinner dig i ett sammanhang där du får möjligheten att göra en minipresentation… Du blir erbjuden att snabbt säga något om produkten eller tjänsten, men…. Du har inte din dator med dig.

Du vet också att just de människorna och organisationerna du vill få kontakt med sitter i rummet. Du har här din chans att göra något riktigt bra och intresseväckande, som gör att du sedan lätt kan ringa upp och prata vidare. Att då kanske inleda med att “ja, jag kan göra ett försök… jag är inte så förberedd” eller “nu har jag inga bra bilder att visa, men det får väl gå…” är verkligen mindre bra.

Men du har väl din telefon med dig? Eller…?

Mitt råd är att; ha alltid en aktuell presentation med bildspel i molnet. Bär med dig en adepter till telefonen och du är på banan. Du kan presentera med snyggt bildspel, när, var och hur du vill med din mobil.

Och jag lovar att du kommer att bli ihågkommen, både för ditt galanta sätt att kunna presentera, men också för att du var förberedd, greppade stunden och tog möjligheten.

Vill du få fler metoder och råd om din presentation kontakta mig

Carina Ridenius
PIK Presentationsteknik
info@pik.nu
0706-260927